Diensten

Staat u op het punt om te beginnen aan een nieuwbouw- of verbouwtraject waarbij elektrotechnische kennis nodig is voor licht- en controlesystemen? Tovèrli kan u ondersteunen bij engineering, tekeningen en paneelbouw.

Een installatieproces verloopt soepeler als u kiest voor een totaaloplossing voor licht- en controlesystemen. Tovèrli heeft zeer veel kennis over lichtregeling en controlesystemen en is op dit gebied een betrouwbare en gedegen partner. We denken graag met u mee.

Doordat we vertrouwd zijn met het specialisme van lichtregeling en alle facetten, bent u altijd verzekerd van een totaalpakket met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.

Engineering

Wij zijn gespecialiseerd in engineering. Wij bedenken de totale systeemconfiguratie van begin tot eind en maken zelf de tekeningen en blokschema’s voor projecten. Daarnaast verzorgen wij ook project planning.

Paneelbouw

Wij richten ons mede op het maken van panelen. Wij kunnen u voorzien van custom-made besturingskasten waarin alle componenten ingebouwd worden en van de juiste bedrading en verbindingen worden voorzien.

Programmering

Om de gewenste functionaliteit te behalen, programmeren wij onze controllers zelf. Verder maken wij de configuratie zodat het systeem gaat werken naar behoren. Uiteraard kunnen wij hierbij rekening houden met eventuele specifieke wensen en die erin verwerken.

Projectbegeleiding

Om tot een perfect eindresultaat te komen, is het van belang dat het project management van uw project in vertrouwde handen ligt. Tovèrli is hiervoor inzetbaar als projectmanager. We werken in deze rol samen met uw ontwerpteam en aannemer. We zorgen ervoor dat alle maatregelen voor een perfecte systeeminstallatie getroffen worden en dat de bekabeling op de juiste manier aangelegd kan worden.

Training

Wij bieden trainingen aan over onze technieken, programmering, producten en de installatie. Op deze manier leiden wij installateurs op om zelf programmeerwerk te kunnen verrichten.

Advies

Wij geven persoonlijk advies aan zowel de klant als de installateur. Het advies is veelzijdig, afgestemd op de wensen van de klant en installateurs. Wij kunnen u adviseren op het gebruik van de technieken, installatie en gebruik van de producten waarmee wij werken.

Neem contact op