Luxe bediening voor Lloyd Hotel Amsterdam

01- 03- 2019

AMSTERDAM – Het restaurant van het Lloyd Hotel in Amsterdam is verbouwd. Het restaurant is opnieuw ingericht, geschilderd en voorzien van nieuwe verlichting en speakers om de gastervaring te optimaliseren. Zoals bij elk project is verlichting een belangrijk onderdeel bij het creëren van sfeer en functionaliteit. De lichtstanden dienen heel nauwkeurig aangestuurd te kunnen worden. Tovèrli heeft in samenwerking met SDR Elektrotechniek de nieuwe verlichting mogen realiseren.

Onder meer is achter de bar is een touchscreen bedieningspaneel geplaatst waarop de medewerkers eenvoudig de voorgeprogrammeerde lichtstanden kunnen selecteren. Tevens kunnen de lichtstanden handmatig worden gewijzigd. Daarnaast is het ook mogelijk om de zonwering en de verlichting in de hal van het hotel aan te sturen.
Het nieuwe verlichting besturingssysteem voor het restaurant van het Lloyd Hotel is een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van het Dynalite systeem. In dit project zijn de diverse dim-/schakelgroepen zowel met fase-aansnijding, fase-afsnijding, DALI, 1-10V en een relais of een motorsturing uitgerust. Allemaal in één systeem, maximale flexibiliteit én het hoogste gebruiksgemak.