Tovèrli is al vele jaren toonaangevend op het gebied van lichtregeltechniek. We hebben onze oorsprong in de entertainmentbranche en zijn intussen een vertrouwde partner in horeca, hotels, kantoren, retail, musea, zorginstellingen, jachtenbouw, industrie en luxe woningbouw. Naast complete lichtregelsystemen en componenten voor de lichtindustrie bieden we ook domotica.

Tovèrli levert als technische groothandel niet alleen kant-en-klare oplossingen. Dankzij onze kennis over hightech lichtregeltechnieken maken we ook systemen op maat. We denken graag mee met onze opdrachtgevers voor een passende oplossing. Daarmee zijn we een goede partner voor elke installateur. Hoe complex de opdracht ook mag zijn, we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij werken uitsluitend met zeer hoogwaardige componenten en systemen. Zo weten we zeker dat uw verlichting of domotica perfect aansluit bij elke behoefte in uw pand of ruimte. Of het nu gaat om sfeer brengen, energiebesparing of comfort. Tovèrli regelt het.