Lichtbesturing voor Het Groene Paleis

02- 11- 2017

AMSTERDAM – In de eerste week van november heeft Tovèrli in opdracht van SDR Elektrotechniek Het Groene Paleis in het NRC-gebouw op het Rokin te Amsterdam voorzien van lichtbesturing. De bar/het restaurant gelegen in hartje Amsterdam is voorzien van pendels, led strips en spotjes. Deze worden per soort armatuur aangestuurd via DTP170 en DTP100 touchscreen van Philips Dynalite. De verlichting in Het Groene Paleis is ontworpen door lichtarchitect Frans van Hooijdonk.

Het Groene Paleis was een Amsterdams bordeel dat gevestigd was op dezelfde locatie en in 1903 haar deuren sloot ‘onder veel protesten der Amsterdamse burgerij’. 114 jaar later krijgt de burgerij toch haar zin. Het Groene Paleis is terug. Dit keer in de vorm van een bar/restaurant. (bron: Het Groene Paleis)

Naast het restaurant is de locatie ook geschikt voor vergaderingen, borrels, private dining of feesten. De locatie biedt namelijk ook vergaderruimtes die ideaal zijn voor groepen. Wil je meer weten over bar/restaurant Het Groene Paleis? Klik dan hier.